навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Истински устойчива продуктивност и отлична производителност с най-новия монитор от B линията на Philips

2021-02-16 0

Истински устойчива продуктивност и отлична производителност с най-новия монитор от B линията на Philips

Един от най-екологичните монитори от B линията на Philips е тук: Philips 242B1G (23,8" / 60,5 см диаг.). Той е проектиран за устойчива продуктивност и насочен към загрижените за природата професионалисти. Щадящият околната среда монитор постига ново ниво на пестене на енергия в допълнение на лекотата да използвате и визуалния комфорт (IPS панелът осигурява пълноцветни изображения и широки ъгли на видимост). Всичко това гарантира върхова производителност всеки ден при зачитане на околната среда.  

Енергийно-ефективна производителност

Новият Philips 242B1G осигурява значителна икономия на енергия, благодарение на супер ефективния си дизайн. Неговите функции за пестене на енергия използват подсветка с LED технология, която осигурява необходимата яркостта и цветове, докато използва значително по-малко мощност. Мониторът е снабден с пакет от технологии за икономия като PowerSensor, LightSensor и хардуерен "0-вата" ключ.

PowerSensor засича присъствието или отсъствието на потребителя посредством безвредни инфрачервени сигнали и автоматично намалява яркостта на монитора, помагайки за пестене на до 80% от цената на електричеството. Технологията LightSensor анализира околната светлина и в резултат настройва яркостта на екрана. Друга важна функция, която прави монитора особено ефективен за намаляване на въглеродния отпечатък, е бутона за пълно изключване. При превключването на "0-ватовия" ключ потребителите могат напълно да изключат техния монитор от електрическата мрежа, което свежда консумацията до нула. И това не е всичко…

"Зелен" отвътре навън

Истински загрижените за околната среда потребители предпочитат екологични и устойчиви материали, за да намалят ефективно своя въглероден отпечатък и да насърчават използването на преработени суровини. Този модел е идеален избор за тях. Съставен от 85% рециклирани пластмаси и сертифициран по TCO Edge, Philips 242B1G е напълно лишен от вредни субстанции като живак, халоген (за да минимизира влиянието върху околната среда) и PVC/BFR. В допълнение, всички опаковъчни материали на монитора са 100% рециклирани. Освен това моделът отговаря на основните международни стандарти като EnergyStar 8.0, EPEAT  и RoHS.

Комфортна картина

Philips 242B1G е оборудван да посрещне изискванията за комфортна продуктивност. Затова той използва IPS технология за красиви цветове и остри изображения, идеална за различни задачи – от фото редактиране до уеб браузване и използване на професионални приложения, където се изисква точност на цветовете и консистентна яркост. IPS дисплеите използват напреднала технология, която осигурява изключително широки ъгли на видимост от 178/178 градуса и това е особено полезно при работа в екип. 

За комфорта на потребителите, особено тези, които прекарват много часове пред монитора, моделът включва три функции за предпазване на очите, които намаляват напрежението в тях. LowBlue режимът намалява вредната синя светлина с къса дължина на вълната, а FlickerFree регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортна работа. Режимът EasyRead допълва с предлагането на картина за четене на текстове "като от хартия".

Philips 242B1G е наличен от февруари на препоръчителна крайна цена от 408 лв. с ДДС. 

 

 

за 70%  против 30%  10 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума