навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Mercedes-Benz Sprinter е безценен помощник в обзавеждането на дома и офиса

2021-02-09 0

Mercedes-Benz Sprinter е безценен помощник в обзавеждането на дома и офиса

Един от най-големите производители на мебели и обзавеждане у нас "Виденов груп" увеличава автопарка си с 20 нови шаси-кабини Mercedes-Benz Sprinter. Доставените от "Силвър Стар" автомобили се задвижват от 6-цилиндров V-образен двигател с максимален въртящ момент 440 Нм и 7-степенна автоматична скоростна кутия. Автомобилите са с 5,5 тона брутно тегло (опционално с възможност за регистрация до 3,5 т.) и с двойни гуми на задния мост. Надстройката е бордова, с брезент и с габаритна дължина 5 метра. Специалното изпълнение е съобразено със специфичните логистични изисквания на мебелната компания.

От там посочват, че социалното и икономическо развитие, урбанизацията и ръстът на онлайн търговията бързо променят операциите на търговците на мебели. Нарастващият брой логистични задачи изисква те да бъдат посрещнати още по-бързо и по-ефективно. Затова през миналата година "Виденов груп" вземат решението на разширят автопарка си. Mercedes-Benz Sprinter е техният категоричен избор в доставките заради надеждността, рентабилността и доказаното качество на модела в покриването на всички транспортни нужди. Месечно "Мебели Виденов" доставят над 30 000 продукта чрез собствена логистична мрежа на територията на България, Гърция и Румъния. А годишният пробег на автомобилите, част от автопарка им, надхвърля 4 милиона километра.

Последната генерация на Sprinter се отличава с дигитална свързаност чрез инфотеймънт системата MBUX, позволявайки на клиентите да се възползват от безпроблемна интеграция със съществуващите приложения на телефона на водача. Днес Sprinter се предлага в повече от 1000 различни варианта, като се вземат предвид конструкцията, концепциите за задвижване, дизайна на кабината, дължините на автомобила, товароносимостта, височините на товарния отсек и вариантите на оборудването.

за 71%  против 29%  17 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума