навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ОББ Мобайл" с опция за заявяване и плащане на е-Винетка

2021-02-01 0

Новата функционалност е в унисон със стратегията на "ОББ" да предостави на клиентите си мобилно приложение, предлагащо полезни услуги отвъд банковите

В рамките на изминалите месеци, в следствие на ускореното дигитализиране на основни банкови и застрахователни процеси, "ОББ" представи на потребителите си редица услуги, улесняващи ежедневието им и не без значение – ограничаващи физическото посещение на банкови и застрахователни клонове.

С последната функционалност, е-Винетка, клиентите могат лесно и бързо да заявят и  платят своята електронна винетка, директно през приложението "ОББ Мобайл". Винетките, които могат да се заплатят през приложението, са стандартните - уикенд, седмична, месечна, тримесечна или годишна. Те могат да бъдат закупени до 30 дни преди желаната начална дата. Закупените винетки са валидни за календарен период с изключение на уикенд винетката, която важи от петък 12.00 ч. до неделя 23.59 ч. Потребителите могат да изберат и платят винетки за всички видове превозни средства от Категория 3 - леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, ремаркета и каравани.

"Клиентите ни са все по-взискателни, затова предлагането на услуги, отвъд чисто банковите и застрахователните, каквато е закупуването на електронни винетки, е стъпка, която отдавна подготвяме. Знаем за затрудненията, които имат, когато се налага да ползват различни приложения и прескачат от едно в друго. Това беше главната ни мотивация зад внедряването на поредната функционалност в "ОББ Мобайл" – тяхното допълнително улеснение.", коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп в България. 

"ОББ" е разпространител на електронни винетки в партньорство с "Интелигентни трафик Системи" АД (ИTC АД) и "А1 България" ЕАД. "ИTC АД e вписано в Регистъра на националните доставчици на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние и е сключило договор с Агенция „Пътна инфраструктура“.

за 52%  против 48%  23 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума