навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link полага основите на своето 5G портфолио с нова мобилна точка за достъп и Wi-Fi рутер

2021-01-14 0

D-Link полага основите на своето 5G портфолио с нова мобилна точка за достъп и Wi-Fi рутер

Създадени, за да предоставят на потребителите ползите на 5G у дома или навън, 5G мобилната точка за достъп с Wi-Fi 6 (DWR-2101) и 5G AC2600 Wi-Fi рутерът (DWR-978) са първите модели от новата серия 5G устройства на D-Link

Световният лидер в технологиите за интелигентен дом и компютърни мрежи D-Link анонсира линия 5G устройства от следващо поколение - 5G Wi-Fi 6 мобилна точка за достъп и 5G AC2600 Wi-Fi рутер, с което затвърждава своя ангажимент да предоставя на потребителите по света последните иновации в сферата на мрежовата свързаност.

Новата 5G Wi-Fi 6 мобилна точка за достъп (DWR-2101) е проектирана да осигури на активните потребители безпроблемна свързаност по всяко време, където и да се намират. Докато Wi-Fi рутерът 5G AC2600 (DWR-978) позволява същата светкавично бърза 5G свързаност в домовете и малките офиси.

5G Wi-Fi 6 мобилната точка за достъп може да свързва до 32 различни устройства едновременно, което я превръща в ефективно решение за гъсто разположени устройства, достъпващи интернет, и интензивен обмен на данни. Функционалността й за двулентов Wi-Fi осигурява на всички свързани към нея устройства възможно най-добрата работа с Wi-Fi, а пък с най-новия протокол за Wi-Fi криптиране WPA3 се гарантира, че мрежата е сигурна и защитена.

Нещо повече, 5G свързаността осигурява скорост на теглене през мобилния интернет до 1,6 Gbps, а вградената точка за достъп по стандарт Wi-Fi 6 предлага комбинирани безжични скорости до 1,8 Gbps. Заедно с почти нулевата си латентност, DWR-2101 е идеален избор при игри с виртуална реалност, видео стрийминг или видеоразговори, както и за достъп до облачни приложения и хранилища за данни.

Компактният дизайн прави това устройство изключително преносимо, като дава на потребителите възможността да имат достъп до бърз интернет, където и да се намират. В допълнение, вграденият Gigabit Ethernet порт означава, че DWR-2101 може да бъде сериозна алтернатива на традиционния интернет по кабел.

5G AC2600 Wi-Fi рутерът на D-Link (DWR-978) осигурява изключителна 5G скорост на интернет в домовете и малките офиси, с което се преодоляват ограниченията на фиксираните връзки и се предоставя на устройствата в мрежата свързаност от следващо поколение. Подобно на DWR-2101, този рутер гарантира светкавично бързи скорости на теглене от интернет до 1,6 Gbps. Отключената SIM карта и възможността за работа с различни 5G ленти дават на потребителите свободата да избират доставчик на мобилен интернет, който осигурява  най-високо качеството на връзката в конкретната точка.

С двете си Wi-Fi ленти DWR-978 достига скорости до 2,6 Gbps с MU-MIMO технология и позволява едновременно безупречен 4K стрийминг, игри с виртуална реалност или провеждане на видеоконференции. Интегрираните Gigabit LAN и WAN портове дават допълнителна гъвкавост и възможност да се ползва надеждна кабелна връзка, като отново е осигурено криптиране по най-новия WPA3 протокол за пълна защита за всички свързани устройства.

Настройката и на двете устройства е бърза и лесна. Просто се поставя съвместима 5G SIM карта и невероятните 5G скорости са факт. Стилният, интуитивен LCD сензорен екран на точката за достъп DWR-2101 улеснява контрола и управлението, а сменяемата батерия, която издържа цяло денонощие, гарантира непрекъсната работа. И двата продукта се предлагат с безплатно приложение за смартфон, което позволява лесно управление и конфигуриране.

"Ние всички знаем, че 5G и Wi-Fi 6 са две технологии, които променят напълно живота ни, и затова D-Link се ангажира да ги направи достъпни за хората по света. С тези нови продукти ние правим първата крачка в тази посока. С повишаване нуждата на потребителите от бърз и надежден достъп до данни, ние желаем да им предоставим възможност да изберат най-подходящия за тях начин на свързване – в офиса или навън, по време на път или когато работят от вкъщи. Горди сме, че помагаме на хората да осъществяват връзка с изключителна скорост навсякъде и по всяко време", споделя Кевин Уен, президент на D-Link Europe.

 
за 58%  против 42%  12 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума