навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Безплатни прегледи във "ВИТА" през декември за пациенти с очни проблеми

2020-11-27 0

Безплатни прегледи във

Във връзка с профилактичната здравна програма и като част от дейностите за профилактика на значимите за обществото заболявания, МБАЛ "ВИТА" обявява през месец декември безплатни профилактични прегледи за пациенти с проблеми с очите.

Профилактичната здравна програма на "ВИТА" включва ежемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до висококвалифицирани специалисти има всеки записал се гражданин.

В профилактичната програма на ДКЦ и МБАЛ "ВИТА" освен безплатните прегледи, са включени групи за взаимопомощ и консултации по разнообразни здравни проблеми, семинари, лекции и периодични срещи по общественозначими здравни проблеми.

На разположение на всички записали се предварително пациенти, през декември  ще бъдат специалистите офталмолози д-р Наталия Шамова и д-р Доброслава Попова с безплатни прегледи и консултации без да са необходими направления от личните лекари.

 Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително чрез superdoc.bg или по телефона.

Болница "ВИТА" разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област. Всичко това осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.

за 53%  против 47%  76 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума