навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

2020-10-20 0

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

На 30.10.2020 г. от 09.30 ч. в зала "Витоша 1" на парк-хотел "Витоша" (нова част), гр. София, ул. "Росарио" 1, ще се проведе Годишна конференция по индустриална собственост No. 2 "Представяне на електронните услуги предоставяни от Патентно ведомство на Република България във връзка с обектите на индустриална собственост", в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 - "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


На конференцията ще бъдат представени всички електронни услуги, които предоставя Патентно ведомство на Република България за различните обектите на индустриална собственост пред представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани.

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 29 октомври 2020 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 57%  против 43%  167 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума