навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Българската платформа nPloy преобразява местния пазар на труда

2020-10-20 0

Българската платформа nPloy преобразява местния пазар на труда

За една година българската мрежа за създаване на професионални връзки даде възможност на над 150 компании да открият мечтаните служители. Целият процес се извършва чрез мобилно приложение или онлайн платформа, а поради създалата се ситуация отскоро освен чат, те позволяват и директен видео разговор. 

Навлизането на новите технологии в нашето ежедневие и преходът към новото начало, доведоха до промени и новости и на пазара на труда. През последната година над 150 компании се довериха и предлагат свободни позиции чрез уникалната онлайн платформа nPloy, докато броят на активните й потребители вече надхвърля 25 000. Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, е изцяло базирано на променящите се нужди и съвременните навици на висококвалифицираните кадри, които търсят активно или пасивно нови възможности за професионално развитие. 

Кандидатите получават пълна анонимност до проявата на взаимен интерес, а параметрите в обявата на работодателя съдържат цялата нужна информация, включително и размера на предлаганата заплата. От друга страна компаниите достигат до правилния кандидат чрез специални алгоритми, които улесняват и гарантират точното таргетиране. 

За да отговарят на пазарните нужди изцяло и своевременно, създателите на nPloy постоянно подобряват и добавят нови функции на приложението и платформата. Поради създалата се ситуация отскоро освен чат, те добавиха и възможност за директен видео разговор в платформата. Така целият процес за кандидатстване – от създаването на профил до провеждането на интервю за работа, се извършват на едно място, спестявайки време и на двете страни. 

Предлаганите позиции са основно от компании от сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Поради тази причина, в приложението могат да се открият кандидатури на експерти с висока квалификация. Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.

"Всеки се е сблъскал с неясни обяви за работа и е загубил доста време в търсенето на подходящо предложение. Страхът да не бъде разкрит от настоящия си работодател е също сериозен проблем, въпреки че всеки има право да избира къде да работи и как иска да се развива. От друга страна, компаниите не разполагат с време и ресурси за сериозно проучване и откриване на правилния талант за дадена позиция. nPloy не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от трендове, а от нуждите на хората", сподели Константин Цонев, един от създателите на приложението. 

След успешното представяне на услугата в страната ни, екипът зад иновативното приложение започва и предлагането му в останалата част от Централна и Източна Европа и планира в близкото бъдеще да покори и страни отвъд океана. 

за 61%  против 39%  178 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума