навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Samsung AirDresser - иновативният уред за хигиенично почистване на дрехите у дома вече е наличен в България

2020-10-13 0

Samsung AirDresser - иновативният уред за хигиенично почистване на дрехите у дома вече е наличен в България

Samsung Electronics вече предлага на пазара в България AirDresser – иновативна технология, която запазва дрехите свежи и хигиенично чисти, спестява време и средства. Samsung AirDresser е алтернатива на химическото чистене на всекидневните дрехи и то директно в комфорта на дома.

AirDresser представлява нов домашен уред, който освежава тъканите, намаля гънките и миризмите, суши и хигиенизира дрехите, използвайки мощна пара и въздух. Той намира приложение във всеки един сезон. Полените през пролетта и влагата през лятото лесно се премахват чрез уреда без да се налага изпиране. През есента и зимата не можем да подлагаме дебелите пуловери и жилетки, както и връхните дрехи, на ежедневно или дори ежеседмично химическо чистене, но AirDresser е на разположение по всяко време, за да ги освежи и почисти.

AirDresser премахва 99% от 4 вируса, включително коронавирус, инфлуенца и аденовирус, микроби като стафилококи, херпес, е.коли, прахови акари, причиняващи алергии и астма, и други вредни и токсични вещества. Уредът се справя и с натрапчивите миризми на пушек, тютюнев дим и пот.

Технологията с термопомпа предлага нежно и енергийно ефективно сушене без да уврежда тъканите. Освен с пара AirDresser премахва гънките, дори при копринени облекла, чрез лесно приложим комплект от тежести. А като финална стъпка в грижата за дрехите потребителите могат да използват ароматизатор или любим парфюм.

Високотехнологичният уред може да се контролира и посредством мобилно устройство през приложението SmartThings. Интеграцията между двете позволява получаването на препоръки относно различните режими на работа, както и диагностициране при проблем.

AirDresser е удобен и пасва на всяко помещение. Разполага с преносими контейнери за вода на дъното и не се нужда от водоснабдяване или система за източване. Парата се генерира от чиста вода, а контейнерите се пълнят ръчно, което дава възможността AirDresser да се инсталира навсякъде у дома.

Повече информация можете да намерите тук.

за 60%  против 40%  15 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума