навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Peugeot e-208 спечели наградата "Малък електрически автомобил на годината" в конкурса на What car?

2020-10-09 0

Peugeot e-208 спечели наградата

Новият Peugeot e-208 бе обявен за "Малък електрически автомобил на годината" на първите награди на What Car? за електрически автомобили.

Първият електрически автомобил от ново поколение на марката - новият e-208, продължава да печели отличия и отнася у дома наградата "Малък електрически автомобил на годината" от първия конкурс на What Car? за електрически автомобили. Новият Peugeot 208 бе избран за Автомобил на годината в Европа по-рано тази година. 

Експертното жури на What Car? бе впечатлено от уникалната философия на Peugeot за свободата на избора, която позволява на купувачите да избират между напълно електрическа, бензинова или дизелова версия на новия 208, без компромис с практичността, спецификациите или възможностите на автомобила.

Журито оцени интериора на автомобила с последно поколение 3D i-Cockpit®,  както дизайна, така и набора от технологии и системи за безопасност. Гъвкавото окачване на Peugeot и практичния, съобразен с реалните условия пробег, също бяха високо оценени. 

Новият Peugeot e-208 се предлага с електрически силов агрегат 50 кВтч, 136 к.с., който може да измине до 340 км пробег (WLTP) с едно зареждане. Той поддържа бързо зареждане до 100 кВт, достигайки 80% заряд за по-малко от 30 минути. 

Редакторът на What Car? Стив Хънтингфорд каза: "Peugeot е-208 е най-добрият малък електрически автомобил, който можете да си купите. Той има добър пробег в реални условия, окачването върши чудесна работа за вашия комфорт, а интериорът е толкова впечатляващ, колкото и елегантен."

Дейвид Пийл, управляващ директор на Peugeot UK, заяви: "Изцяло новият e-208 е първият електрически автомобил от ново поколение на марката и е страхотно, че получава веднага признание. В Peugeot ние следваме уникална философия относно "силата на избора", която позволява на купувачите да избират точния силов агрегат, който отговаря на техните нужди. Нашите електрически автомобили се предлагат със същите характеристики като техните бензинови или дизелови еквиваленти, без компромис във възможностите, вътрешното пространство или технологиите. За нас е голяма чест да получим наградата "Малък електрически автомобил на годината" от What Car?"

за 58%  против 42%  180 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума