навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Семинар: Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство услуги за бизнеса

2020-10-05 0

Семинар: Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство услуги за бизнеса

На 9.10.2020 г. от 09:30 ч. в Парк хотел "Витоша", Зала "Витоша" 1, гр. София, ул. "Росарио" No. 1, ще се проведе четвъртият от поредицата обучителни семинари на тема "Начини на защита на обектите на индустриална собственост и ползите от това. Закрилата на иновативни решения със свидетелство за регистрация на полезен модел и сертификат за нов сорт растения и порода животни", в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 - "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обучителният семинар ще бъде насочен към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с полезните модели, новите сортове и породи животни като обекти на индустриална собственост, както и с практиката при споровете относно правото върху полезен модел. Както и с основните моменти и особености на процедурите провеждани пред Патентно ведомство на Република България.

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 8 октомври 2020 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 52%  против 48%  165 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума