навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

2020-10-05 0

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

На 08.10.2020 г., от 10.00 часа, в Зала 2, на Парк хотел Витоша, гр. София, ул. Росарио 1, ще се проведе Кръгла маса № 3, на тема: "Представяне на деветнадесет нови електронни услуги в Портала на Патентно ведомство на Република България" в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 – "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кръглата маса ще бъде насочен към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с деветнадесет нови електронни услуги в Портала на Патентно ведомство на Република България - подаване на искане за действие на европейски патент, вторични действия за патенти, европейски патенти и полезни модели и как ще могат да ги подават по електронен път чрез Портала на Ведомството.

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 07 октомври 2020 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 55%  против 45%  151 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума