навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MSI обяви първата си линия от лаптопи Summit

2020-09-04 0

MSI обяви първата си линия от лаптопи Summit

MSI, световен лидер в производството на високопроизводителни и иновативни лаптопи, по време на първата си виртуална конференция "Решени на успех" анонсира навлизането си в бизнес сегмента с нова линия от лаптопи с висока производителност. Новата линия "Бизнес и продуктивност" е насочена към бизнесмени и служители в корпорации. Бизнес ориентираната "Summit" серия включва един от първите лаптопи, използващ наскоро обявените процесори Intel® от 11-то поколение, които увеличават потребителската продуктивност и отговарят на световните тенденции за преход към отдалечена работа, породени от COVID-19.

MSI обявява навлизането на пазара на модели за бизнес продуктивност и разкрива ново вдъхновено лого 

Derek Chen, Глобален директор "Маркетинг и продажби" в подразделението за преносими компютри на MSI и домакин на конференцията, откри събитието с думите: "2020 е пълна с предизвикателства, но те идват и с нови възможности. Днес сме горди да обявим нашата първа линия от високопроизводителни лаптопи за бизнес и продуктивност, която разполага с възможности да посрещне нуждите на променящата се работна сила."

Derek разкри три нови модерни линии от лаптопи MSI, които изграждат новата линия "Бизнес и продуктивност". "Summit", "Prestige" и "Modern" идват с топ производителност, осигурена от 11-то поколение процесори Intel® и предлагат оптимизирана продуктивност и ефективност за бизнес и професионални потребители. 

С новата серия Summit MSI преследва нови върхове в няколко категории. Името "Summit" е аналогия едновременно със среща на лидери и връх на възможностите и постоянството. Визуалният профил е характеризиран от минималистичен и модерен дизайн и философия, така че да допадне на съвременните уникални вкусове на бизнес професионалистите. 

Професионалистите говорят за важността за избор на професионални бизнес лаптопи при работа от дистанция

Събитието обърна внимание и на променящите се нужди и изисквания на растящата маса от отдалечено работещи хора. Ръководители на големи компании споделиха техните препоръки онлайн за това колко важен е един отличен лаптоп за успеха при новите предизвикателни условия на работа от вкъщи по време на пандемията. 

Новата линия за бизнес и продуктивност на MSI адресира нуждите на бизнеса и други потребители

Цялата гама от бизнес лаптопи на MSI е проектирана около нуждите на бизнес потребителите и компаниите, за да елиминира традиционните слаби места. Така например, портативността и производителността са обезпечени от последното 11-то поколение процесори Intel® и Intel® iRIS Xe - най-мощната интегрирана графика на Intel до сега. И двете са интегрирани в тънкото алуминиево шаси на Summit с издръжливост от военен клас. TPM 2.0 осигурява сигурност от корпоративно ниво, за да гарантира конфиденциалност на бизнес данните.

Серията Summit идва с два модела. Линията Summit B комбинира 10+ часа живот на батерията за целодневна работа в ултра портативен форм-фактор, предлагащ изключителна производителност дори в движение. Summit E идва с допълнителен набор от дискретни графични карти и включва инфрачервена камера с поддръжка на лицево разпознаване за Windows Hello. 

Серията Summit предлага и дружелюбни възможности за работа от вкъщи като тъч екран с поддръжка на мултитъч и ексклузивна функция "AI noise cancellation", която елиминира фоновия шум с цел провеждане на безпроблемни онлайн видео конференции. 

Различни лаптоп колекции: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo и Summit E13 Flip

По време на събитието бяха показани и вече известните серии лаптопи Prestige и Modern. Те са получили ъпдейт с новото лого и освежаване с грабващи, шикозни цветове. Със своята висока производителност и елегантен дизайн сериите Prestige и Modern са проектирани за ежедневна бизнес употреба, като комбинират универсалност с богата функционалност и отлична стойност.

Разкрит беше и моделът Prestige 14 Evo, който е един от първите лаптопи, който ще получи сертификат за платформата Intel® Evo™, захранвана от 11-то поколение процесори – оценка за по-интелигентната природа на Prestige 14 в сравнение със средностатистическите лаптопи! "Неговата солидна производителност, функцията за моментално събуждане, отзивчивостта и големия живот на батерията помагат за постигане на това по-високо ниво на ефективност и по-добра мобилност."

Финална изненада в края на събитието беше предварителния поглед към очаквания MSI Summit E13 Flip, включващ въртящ се на 360 градуса дисплей. Той комбинира ползите на лаптопа с удобството на таблет, за да отговори на многото различни начини, по които хората работят. 

Тази нова смела посока на развитие е основополагаща за MSI и поставя нов стандарт за постижения в категорията на бизнес лаптопите. 

Към края на конференцията MSI показва как се свързва със собствените си служители от 120 стани по целия свят във визуална демонстрация на силата на компанията и обединението на служителите, работещи от вкъщи, които преодоляват бурята COVID-19. Лаптопите "Бизнес и продуктивност" на MSI се очакват в продажба през октомври 2020 г. в популярните ритейл магазини и онлайн.

за 62%  против 38%  47 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума