навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Acer обяви поддръжка на новите графични процесори от серията NVIDIA GeForce RTX 30 във всички свои настолни компютри Predator Orion

2020-09-02 0

Acer обяви поддръжка на новите графични процесори от серията NVIDIA GeForce RTX 30 във всички свои настолни компютри Predator Orion

Acer обявиха, че поддържат най-новите графични процесори от серията NVIDIA GeForce RTX 30 в своето портфолио от настолни гейминг компютри Predator Orion. Фирмата също така разкриха подробности за Predator X25 – 360-херцов геймърски монитор с технологиите NVIDIA G-SYNC и новия Reflex Latency Analyzer на NVIDIA.

Новата серия графични процесори NVIDIA GeForce RTX 30, 2-ро поколение RTX, разполагат с нови RT ядра, ядра Tensor и стрийминг мултипроцесори, осигуряващо удивително качество на видеото, невероятно високи честоти на опресняване на кадрите и подобрено с изкуствен интелект възпроизвеждане на игрите и приложенията за дизайн. Базирана на архитектурата Ampere на NVIDIA, която осигурява по-висока производителност до 1,9 пъти на ват в сравнение с предишното поколение видео процесори, серията RTX 30 с лекота възпроизвежда графики при всякакви резолюции, дори до 8K. GeForce RTX 3090, 3080 и 3070 са графични процесори, с които NVIDIA прави най-големия технологичен скок в историята си.

Acer сме развълнувани, че сме сред първите, които предлагаме най-новите графични процесори от серията NVIDIA GeForce RTX 30 в настолните машини от нашата геймърска серия Predator Orion – коментира Джеф Лий, изпълнителен директор на направлението за настолни компютри в Acer. – На геймърите, които постоянно търсят начини да постигнат най-добрата възможна производителност от своите машини, настолните компютри Predator с най-новите графични процесори ще предоставят възможност да играят, постигайки най-доброто, на което са способни."

"Нашите графични процесори от серията GeForce RTX 30, вградени в новите геймърски настолни машини Predator Orion, гарантират най-добрата производителност за геймърите – споделя Мат Уеблинг, вицепрезидент на глобалния маркетинг за GeForce в NVIDIA. – Най-новите графични процесори с архитектура NVIDIA Ampere осигуряват най-реалистичната графика посредством рендиране чрез проследяване на лъчи, както и изключителна функционалност, базирана на изкуствен интелект, с което предоставят на геймърите невероятно гейминг изживяване."

Predator Orion 9000 - правете всичко наведнъж

Предназначен за хардкор геймъри и стриймващи ентусиасти, Predator Orion 9000 разполага с най-новите графични процесори NVIDIA GeForce RTX 3090и процесори до Intel Core i9-10980XE Extreme-Edition, за да се справи и с най-взискателните игри. Този супер як настолен компютър е оборудван с три ARGB вентилатора Predator FrostBlade, за да бъде в крак с останалите върхови компоненти. Със също такъв дързък дизайн и подчертано ъглова форма, корпусът има страничен панел от закалено стъкло, екраниращо електромагнитните лъчения, който позволява на потребителите да надникнат под капака, за да видят изцяло конфигурацията на машината.

Predator Orion 5000 – плавен гейминг

Predator Orion 5000 е мощен десктоп за сериозните геймъри, които искат да се насладят на плавна графика в любимите си игри и евентуално да стриймват. Тауър кутията с RGB-осветление помества най-новите графични процесори NVIDIA GeForce RTX 3090 и процесор Intel Core i9-10900K от 10-о поколение, който подлежи на овърклокинг, за постигане на плавно видео с висока честота на кадрите, което е впечатляващо за среден клас машина. Тези мощни компоненти се охлаждат от стратегически разположени всмукателни/обдухващи вентилатори, течен охладител за процесора и изолиран захранващ блок (със сменяем филтър за прах), мрежова карта Killer E3100G 2.5Gbps Ethernet и лесна за достъп 2.5-инчова ниша за SSD/HDD.
 
Продукт Orion 3000 - голяма производителност, малък размер
 
Predator Orion 3000 е настолен гейминг компютър в тауър кутия с вместимост 18 литра, което го прави достатъчно малък, за да се побере почти навсякъде, и същевременно притежава достатъчна производителност за всякакъви игри. Този мъник разполага с графичен процесор NVIDIA GeForce RTX 3070 и процесор Intel Core i7 от 10-о поколение, които се охлаждат от двойка специално проектирани вентилатори Predator FrostBlade, за да се възпроизвежда видео с висока честота на кадрите без прегряване. Всички настолни машини от серията Orion имат и PredatorSense, което позволява на потребителите да управляват системата си само с едно кликване при пътешествието им в света на eSports.
 
Монитор Predator X25 - 360 херцов G-SYNC гейминг дисплей

Този мощен 24,5-инчов 1920x1080 IPS гейминг монитор има невероятна честота на опресняване от 360 Hz, за да даде на играчите ултраниска латентност и възможно най-плавните анимации. Такава скорост означава, че кадрите на играта се опресняват веднъж на всеки 2,8 милисекунди, което дава значително предимство пред останалите играчи, когато точността на прицела е важна. С такава плавност на картината се чувствате страхотно, докато играете на Predator X25, а 99-процентното цветово покритие от sRGB спектъра означава, че игрите изглеждат и невероятно. С най-новата технология NVIDIA G-SYNC, този върхов монитор притежава всичко необходимо, за да работи в синхрон с най-новите графични процесори на NVIDIA.
 
NVIDIA Reflex Latency Analyzer е революционен инструмент за измерване на латентността на системата и е интегриран в новите гейминг дисплеи Predator X25 360Hz NVIDIA G-SYNC, в продажба от тази есен. Параметърът, особено важен в състезателния гейминг, е времето за реакция – тоест колко бързо се актуализира дисплеят след кликване или преместване на мишката. Reflex Latency Analyzer засича кликванията на мишката и измерва времето, за което съответните пиксели (т.е. светкавица в дулото на пистолета) отразяват тези кликвания на екрана. Такъв вид измерване е било практически невъзможно за геймърите досега, тъй като е изисквало струващи над $7000 специализирани високоскоростни камери и оборудване. Reflex Latency Analyzer осигурява много по-пълен и точен индикатор на производителността на мишката, компютъра и дисплея и с негова помощ сега геймърите могат да започнат играта с увереност, че тяхната система работи точно както трябва.
за 49%  против 51%  39 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума