Услуги / СеминариКУРСОВЕ ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


rss

Българска ИДЛО Алумни Асоциация

Начало Основен курс 25.02.2010г.

Начало Курс за полагане на изпит за ILEC 24.02.2010г.

Лектори:
  • адвокат Албена Симеонова - с квалификация по право и английска филология

Информация


Българската юридическа асоциация на Международната организация за развитие на правото със седалище Рим /ИДЛО/ организира за шеста поредна година курсове по юридически английски език.

І. ОСНОВЕН КУРС:

Обучението се води по специално разработена програма от адвокат Албена Симеонова, която е с  квалификация по право и английска филология.
Курсът е предназначен за  практикуващи юристи и преводачи, както и за студенти по право или международни отношения. Целта на обучението е да бъде усъвършенствана специфичната лексика в области на правото като търговско право, дружествено право, облигационно право, вещно право, трудово право, граждански процес и др. Активно се развиват четирите основни езикови умения – четене, писане, слушане, говорене.
Продължителност на обучението - 100 учебни часа. Групи - 12 човека, което гарантира индивидуален подход при преподаването. Запълват се по реда на записването.

Начало 25 февруари 2010 година, две групи съответно от 17.00 и от 19.00 часа /вторник и четвъртък/, лекциите са по три учебни часа. Курсът продължава до края на месец юни 2010 година.

Такса за участие: 500 лева, платими на две вноски по 250 лева , или 480 лева при пълно заплащане на курса. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.
След успешно завършеното обучение  Българската ИДЛО Алумни Асоциация издава сертификат на курсистите. 
         
ІІ. КУРС ЗА ПОЛАГАНЕ НА ИЗПИТ ЗА ILEC:
Обучението се води от адвокат Албена Симеонова.
Курсът е предназначен за полагане на изпита, организиран от Британския съвет, за получаване на международно валиден сертификат на Университета Кеймбридж за юристи – ILEC (International Legal English Certificate). Подходящ е за желаещите да положат изпита ILEC през месец май 2010 година. Необходимо е курсистите да имат общо ниво на английски Upper-Intermediate или по-високо , както и начални познания по правен английски.

Начало – 24 февруари 2010, две групи съответно от 17.00 и от 19.00 часа /сряда и петък/, 80 учебни часа - лекции по три учебни часа. Курсът продължава  до средата на май 2010 година.

Такса за участие: 450 лева, платими на две вноски от 250  и 200 лева , или 430 лева при пълно заплащане на курса. В цената не е включен учебник. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.

Регистрация

За информация и записване: Българска ИДЛО Алумни Асоциация 1463 София, ул. “ Тунджа” № 27 e-mail: bgidloaa@mail.orbitel.bg тел. 851 11 21 от 12 до 16 ч. GSM 0888 031 000 Николай Николов

Плащане

Такса за участие в основния курс: 500 лева, платими на две вноски по 250 лева, или 480 лева при пълно заплащане на курса. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.

След успешно завършеното обучение Българската ИДЛО Алумни Асоциация издава сертификат на курсистите.

Такса за участие в курса за полагане на изпит за ILEC: 450 лева, платими на две вноски по 250 лева и 200 лева, или 430 лева при пълно заплащане на курса. В цената не е включен учебник. Записването се потвърждава с плащане в едноседмичен срок от заявяване на участието.

Назад

Ако искате да видите информация за текущи семинари, вижте "СПИСЪК СЕМИНАРИ"


Новини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума