навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

LEX.BG - вече и с правно-информационна система on-line

Източник: LEX.BG 11.11.2002 0 - A +

От 11.11 в 11 часа Лекс.БГ ппредлага нова услуга за своите потребители – вече е достъпна в Интернет Правно-информационната система ЛЕКС.

ЛЕКС е правно-информационна система от ново поколение, която предлага лесно използване на източниците на българското право. Предоставя на своите потребители пълен достъп през Интернет до действащи и отменени закони, правилници, наредби и други нормативни и ненормативни вътрешни и международни актове, подредени в категории в зависимост от техния вид, органа, който ги е издал, или правния отрасъл, към който спадат.

ЛЕКС съдържа архив на официален и неофициален раздел на Държавен вестник, като новият брой на ДВ е на Ваше разположение в деня на обнародване на печатното издание. Събраната практика на върховните съдилища дава възможност за търсене на съдебни решения по отделни текстове на нормативните актове. Използувайки вградената търсачка можете за секунда да намерите определен акт като посочите неговата абревиатурата или част от името му. Възможност за он-лайн заплащане и ползуване без нужда от актуализация.

ЛЕКС е наследник на правно-информационната система Казус 2000, наложила се през последните години сред потребителите на Интернет като една от модерните и надеждни системи с юридическа информация. От есента на 2002 г., с променен дизайн и обогатено съдържание и фукционалност, Казус 2000 стана част от Българския правен портал LEX.BG.

С ЛЕКС Ви пожелаваме успехи в света на правото!
за 44%  против 56%  870 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума