навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 Последни   Най-четени   Най-коментирани  

П22

 

В новия брой на "Банкеръ" и по-специално в изданието за законност и власт "Параграф 22" четете: "(Дву)боят за бюджета" и "Двойна екзекуция замете следите на ливанския наркотрафикант Адел Саркис".
Брой 48.10 години България в Интернет

21.11.2002 LEX.BG 0
 

Българският правен портал LEX.BG (www.lex.bg ) подкрепя инициативата на предаването “Мреж@та” 25 ноември да бъде обявен за ден на безплатни интернет услуги. На тази дата на адрес http://laws.lex.bg с име: 10years и Парола: bginternet можете безплатно да потърсите закон, правилник,…Безплатен достъп до Правно-информационна система ЛЕКС за LEX членове

17.11.2002 LEX.BG 0
 

От 15 ноември до 8 декември 2002 г. на всички членове на Българския правен портал LEX.BG ще бъде предоставен безплатен достъп до пълното съдържание на новата правно-информационна система ЛЕКС на адрес http://laws.lex.bg.

Във виртуалните си пощенски кутии членовете на портала ще…"Наръчник на счетоводителя"

12.11.2002 в. ПАРИ 0
 

Новото приложение на в. ПАРИ "Наръчник на счетоводителя" излиза всеки петък от 15 ноември в обем от 8 страници с актуална информация, която интересува всеки счетоводител. Това е настолникът, без който не можете:
- най-често срещаните стопански операции, подредени в…LEX.BG - вече и с правно-информационна система on-line

11.11.2002 LEX.BG 0
 

От 11.11 в 11 часа Лекс.БГ ппредлага нова услуга за своите потребители – вече е достъпна в Интернет Правно-информационната система ЛЕКС.

ЛЕКС е правно-информационна система от ново поколение, която предлага лесно използване на източниците на българското право. Предоставя на своите потребители…Честване на 110 годишнината от Юридическото образование в България

06.11.2002 LEX.BG 0
 

На 08.11.2002 г. (петък) в Аулата на Ректората се състоя тържествено честване по повод 110 годишнината от създаването на Юридическото образование в България - Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Във връзка с юбилея в Централното фоайе на 07.11.02…"Параграф 22" - издание за законност и власт на в-к "Банкеръ"

 

В приложението за законност и власт на новия брой на в-к "Банкеръ": "Наркомафията отново в партер", "Бомба с конституционен механизъм" и ощеLEX.BG - Победител в категория Портален сайт на Оскарите на българския Интернет 2002

02.11.2002 LEX.BG 0
 

Победителите на най-престижните у нас уеб награди "Български сайт" 2002 бяха обявени на 1 ноември 2002 г. на официална церемония в Народния театър “Иван Вазов”. Подборът се извършва по съдържание, дизайн, функционалност, техническо изпълнение и оригиналност.
938 сайта се състезават в…Новите анализи и разследвания на "Параграф 22"

29.10.2002 LEX.BG 0
 

Прочетете новите анализи и разследвания на екипа на "Параграф 22" - Издание за законност и власт на в-к "Банкер".
Две статии можете да намерите в специалното каре "Анализи Параграф 22" на страницата "Новини" на портала, а всички - в последния…LEX Промоция

25.10.2002 LEX.BG 0
 

От началото на м. септември т. г. LEX.BG предоставя нова възможност за популяризиране на включените в него сайтове – “препоръчан линк”.
Съответният линк носи знака LEX Link и се показва винаги на една от първите пет позиции в съответната категория…
Новини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума