навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 Последни   Най-четени   Най-коментирани  

Ново - заплащанe на абонамент за Правно-информацоинна система ЛЕКС чрез Онлайн магазин на Клуб АБВ с 10% отстъпка!

29.07.2003 Lex.bg 0
 

За Ваше удобство, освен познатите Ви способи за заплащане на услугите на Правно-информационната система ЛЕКС (в брой, по банков път, чрез e-pay, с кредитна карта или чрез портфейл в Dir.bg), вече имате възможност за плащане и чрез Онлайн магазин Клуб…Промените в Tарифа No1 за таксите, събирани от съдилищата, прокуратурата, следствените служби и от Министерството на правосъдието

28.07.2003 LEX.BG 0
 

В брой бр. 66 на ДВ от 2003 г. бяха обнародвани промените в Tарифа No1 за таксите, събирани от съдилищата, прокуратурата, следствените служби и от Министерството на правосъдието по Закона за държавните такси. Всички такси в тарифата са завишени.
Обжалването на…Семинар - Проблеми на Търговското право. Измененията на Търговския закон, 2003

27.07.2003 СИБИ 0
 

Издателство СИБИ организира семинар на тема "Проблеми на Търговското право. Измененията на Търговския закон, 2003" на 1, 2 и 3 октомври 2003 г. в хотел Лилия * * * *, Златни пясъци. ЛЕКТОРИ: Таня Бузева, Александър Кацарски, Севдалин Божиков, Борислав…ПРОМОЦИЯ: С един куршум три заека!

14.06.2003 LEX.BG 0
 

Kомбиниран абонамент за Правно-информационна система ЛЕКС (www.laws.bg) + Интернет версиите на вестниците Дневник (www.dnevnik.bg) и Капитал (www.capital.bg) с отстъпка от над 30% от цената за техните абонаменти. Можете да се абонирате за шест месеца за ЛЕКС, ДНЕВНИК Online и Интернет…Възможности за абонамент за правно-информационата система ЛЕКС за един ден и заплащане на абонамента чрез кредитна карта

14.06.2003 LEX.BG 0
 

1. От 15 юни съществува възможност за заплащане на абонамент за Правно-информационната система ЛЕКС за един ден срещу цена от 130 ст.! За Ваше удобство, освен познатите Ви способи за заплащане на услугите на ПИС ЛЕКС (в брой, по банков…Сертифициран цикъл от обучение на НАПИМС по ЗУТ в четири модула - Първи модул “Вещно-правни проблеми при прилагането на ЗУТ”

10.06.2003 НАПИМС 0
 

Национална асоциация "Правна инициатива за местно самоуправление" организира Сертифициран цикъл по ЗУТ в четири модула. Първият модул от цикъла ще се проведе в курортен комплекс “Албена”, хотел “Маастрихт” от 3 до 5 Юли 2003 г.
За повече информация тукТенис турнир между УНСС и Стопанския факултет на СУ за тенискупата на вестник ПАРИ

09.06.2003 в.ПАРИ 0
 

За втори пореден път най-добрите финансисти на България ще срещнат студенти от УНСС и Стопанския факултет на СУ, но този път не в учебните аули и зали, а на тенискортовете на спортен комплекс Макси.
Това ще се случи на 14 и…Квалификационен курс за адвокати по вътрешни
и международни аспекти на търговското право и практика

 

Висшият адвокатски съвет стартира съвместно с Американската асоциация на юристите, Правна инициатива за Централна Европа и Евразия (ABA CEELI), пилотен проект за повишаване квалификацията на българските адвокати.

Първият квалификационен семинар се проведе пред м. април 2003 г. в гр. София…Четвърти национален юридически семинар "ЗАКОН И ПРАКТИКА - 2003", КК "Албена", 8-12 юни 2003 г.

 

НКЦ "Решение" ООД и ИК "Труд и право" канят за участие в традиционния национален юридически семинар "ЗАКОН И ПРАКТИКА - 2003". Семинарът ще се проведе от 8 до 12 юни 2003 г. в курортен комплекс "Албена", Хотели "Лагуна" *** лукс.…"Практически аспекти в използването на електронния документ и електронния подпис в Гражданския процес" - резюме

14.05.2003 LEX.BG 0
 

Проведената вчера - 13.05.2003 г. дискусия на тема "Практически аспекти в използването на електронния документ и електронния подпис в Гражданския процес", мина при изключителен интерес от страна на студенти, преподаватели и юристи. На семинарa, организиран от Дружество на научната и…
Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума