навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 Последни   Най-четени   Най-коментирани  

Промоция! Купете онлайн код за създаване на уеб сайт от Nova.gbg.bg и код за 6-месечен достъп до Правно-информационна система ЛЕКС в промоционален пакет само за 60 лв.

07.05.2004 LEX.BG 0
 

Промоционалният пакет включва:

Код за създаване на уеб сайт от Nova.gbg.bg (стандартна стойност- 49 лв.)

Потребители, закупили промоционален пакет получават възможност сами да създадат и редактират (чрез промяна на текст,картинки и дизайн) уеб сайт, промотиращ тях или техния бизнес.

Nova.gbg.bg предлага:

*Създаване…Lex-отчет! Публикуване на годишни счетоводни отчети!

30.04.2004 0
 

С оглед нашето желание за непрестанно разширяване на предлаганата информация и услуги, имаме удоволствието да ви предложим една изключителна възможност лесно, бързо и евтино да изпълните задълженията си, съгласно изискванията на Закона за счетоводството за публикуване на Годишния счетоводен отчет…Поръчайте on-line книгата "Електронният документ и електронният подпис - правен режим" с 11% отстъпка!

27.04.2004 LEX.BG 0
 

Книгата "Електронният документ и електронният подпис - правен режим" представя правните аспекти при прилагането на новите информационни технологии в процеса на предоставяне на обществени услуги.
Наред с това изследването има за цел да подпомогне и стимулира практическото приложение на правната…"След премахването на еднократната доза наркобосовете ще изкарат на пазара малките деца", казва Нели Куцкова в интервю за вестник "СЕГА".
Включете се във форума на Lex.bg по засегнатите в интервюто теми

22.04.2004 0
 


Ожесточаването на наказанията не помага на наркоманите, просто държавата си изми ръцете и оправда безхаберието си, обвинява съдията

ЕЛЕНА ЕНЧЕВА - в-к "СЕГА"

Нели Куцкова е съдия, председател на Съюза на съдиите, дългогодишен шеф на Софийския окръжен съд. Тя бе зам.-министър на…Международна конференция:"Европейският опит при прилагане на арбитражната практика и други алтернативни форми за бързо разрешаване на спорове"

19.04.2004 0
 

Международна конференция по въпросите на европейския опит при прилагане на арбитражната практика и други алтернативни форми за бързо разрешаване на спорове ще се проведе на 22 и 23 април 2004 г. в зала “София” на х-л "Кемпински-Зографски".
Официалното откриване на конференцията…Честит празник на всички български юристи!

16.04.2004 0
 

Lex.bg честити празника на българската Конституция и българските юристи!
С пожелания за много здраве и професионални успехи!Lex-парти по случай Деня на българската Конституция и празника на юриста.

15.04.2004 0
 

Lex.bg кани всички свои клиенти и приятели на парти по случай Деня на българската Конституция и празника на юриста.
Мястото е пицария "Примавера", намираща се на бул "Васил Левски" 53.
Датата е 16.04.2004 (петък), след 19.00 часа.
Първите 100 наливни бири са от…Награждаване на млади надежди в правото на Тържественото честване на Деня на конституцията и юриста в СЮБ
15 април 2004 г.

15.04.2004 0
 

Честването на Деня на юриста и на 125-годишнината от приемането на Търновската конституция са повод за равносметка и оценка на юридическата практика. Основополагаща част от нея са правното обучение и квалификация.
Съюзът на юристите в България връчва наградата на името на…"Какъв трябва да бъде председателят на съда?", изследване, проведено от Съюза на съдиите в България

13.04.2004 0
 

С оглед предстоящия избор на председатели на съдилищата в България, Съюзът на съдиите в България проведе анонимно изследване сред съдии, прокурори, адвокати, съдебни служители и граждани за това: какъв трябва да бъде председателят на съд.

Изследването бе проведено едновременно върху…СЮБ организира тържествено честване на Деня на Конституцията и юриста

13.04.2004 0
 

Съюзът на юристите в България организира ТЪРЖЕСТВЕНО ЧЕСТВАНЕ НА ДЕНЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЮРИСТА на 15 април 2004 г. от 16.00 ч. в Салона на СЮБ, ул. Пиротска № 7, етаж II.
Приветствено слово ще произнесе Неделчо Беронов, Председател на Конституционния…
Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума