навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 
rss

Антимафиоти от ГДБОП задържаха киберпедофил

Източник: DarikNews.bg 31.07.2012 0 - A +

При операция на антимафиоти в сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП е задържан криминално проявен и осъждан 34-годишен мъж от София, който примамвал малолетни момичета в интернет, съобщи пресцентърът на МВР.

За да примамва момичетата, той е създавал фалшиви профили в социалната мрежа Facebook, където се представял за 17-годишен. Впоследствие комуникацията с виртуалните приятелки се прехвърляла в Skype.

„Мъжът е използвал наивността на децата и естественото за възрастта им любопитството, за да ги склонява и приобщава към своите перверзни желания. Той вършел това с ясното съзнание, че някои от жертвите му са на възрастта на 10-годишната му дъщеря”, посочват от министерството.

От МВР определят задържания като умел психолог и манипулатор. В хода на оперативната работа е изяснено, че педофилът е реализирал и реални блудствени и сексуални актове с някои от момичетата. Вече са идентифицирани някои от жертвите му, добавят от полицията.

На иззетият компютър на 34-годишния софиянец са открити материали, съдържащи сексуално насилие над деца, които той споделял чрез Skype. Задържаният е направил самопризнания. Той е задържан за 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до шест години.

за 51%  против 49%  101 гласували


rss
Семинар14.05.2014
Промените в Закона за обществените поръчки. Актуални въпроси на обществените поръчки. Практика на КЗК и на ВАС по прилагането на ЗОП
Виж всички

rss
Посети форумаrss

Децата, които когато бъдат повикани не идват стават доктори.
Децата, които идват преди да бъдат повикани стават адвокати.

Виж всички
Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване