навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 
rss

Антимафиоти от ГДБОП задържаха киберпедофил

Източник: DarikNews.bg 31.07.2012 0 - A +

При операция на антимафиоти в сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП е задържан криминално проявен и осъждан 34-годишен мъж от София, който примамвал малолетни момичета в интернет, съобщи пресцентърът на МВР.

За да примамва момичетата, той е създавал фалшиви профили в социалната мрежа Facebook, където се представял за 17-годишен. Впоследствие комуникацията с виртуалните приятелки се прехвърляла в Skype.

„Мъжът е използвал наивността на децата и естественото за възрастта им любопитството, за да ги склонява и приобщава към своите перверзни желания. Той вършел това с ясното съзнание, че някои от жертвите му са на възрастта на 10-годишната му дъщеря”, посочват от министерството.

От МВР определят задържания като умел психолог и манипулатор. В хода на оперативната работа е изяснено, че педофилът е реализирал и реални блудствени и сексуални актове с някои от момичетата. Вече са идентифицирани някои от жертвите му, добавят от полицията.

На иззетият компютър на 34-годишния софиянец са открити материали, съдържащи сексуално насилие над деца, които той споделял чрез Skype. Задържаният е направил самопризнания. Той е задържан за 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до шест години.

за 50%  против 50%  106 гласували


rss
Конкурс10.10.2014
Награда за студенти юристи
Виж всички

rss
Посети форумаrss

Говорят си двама хирурзи: Знаеш ли, много обичам да оперирам артисти - винаги можеш да очакваш изненади, когато ги отвориш, все нещо няма да си е съвсем на място, а в резултат на това можеш да приложиш творческа мисъл...
Но все пак и инженерите и механиците са интересни - като ги отвориш, вътре всичко е подредено - мига, святка, обозначено е с цветни символи, дори волтажа е отбелязан, а ако случайно нещо не ти е ясно, отваряш упътването и всичко е наред...
Но все пак най-лесно е с адвокатите - те хем са безсърдечни, хем са безгръбначни, хем и главите им са взаимно заменяеми...

Виж всички
Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване