навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 
rss

Отложиха второто дело срещу Тимошенко за 14 август

Източник: DarikNews.bg 31.07.2012 0 - A +

Съдебното заседание по втория процес срещу бившата украинска премиерка Юлия Тимошенко, обвинена в данъчни нарушения, беше отложено от днес за 14 август, обяви съдът в Харков, цитиран от световните агенции.

Причина за отлагането е отсъствието на Тимошенко от съдебната зала. Тя се намира в болница, където се лекува от дискова херния.

До следващото съдебно заседание на 14 август съдът ще провери възможността дали Тимошенко ще може да дава показания от болницата чрез видеоконферетна връзка. Тимошенко е против тази идея, посочи неин адвокат.

Тимошенко излежава 7-годишна присъда за злоупотреба с власт, припомня БТА.

По второто дело тя е обвинявана в данъчни измами и отклоняване на средства през 90-те години. Ако бъде призната за виновна по новите обвинения, тя може да получи до 12 години затвор.

за 49%  против 51%  125 гласували


rss
Конкурс19.04.2015
Конкурс за нотариуси
Виж всички

rss
Посети форумаrss

Руснак, кубинец, американец и адвокат пътували в едно и също купе във влака. Руснакът извадил бутилка от най-добрата руска водка от багажа си, налял си, отпил и казал: ”В Русия правим най-добрата водка в света. Никъде другаде няма да намерите такава. При това имаме толкова много от нея, че можем винаги да си позволим да изхвърлим бутилка от нея...”. С тези думи той отворил прозореца и изхвърлил бутилката пред очите на останалите, които били доста впечатлени.
Кубинецът извадил пакет хавански пури, взел една, запалил си и подръпвайки с наслада казал: “В Куба имаме най-добрите пури на света – Хаванските, никъде другаде по света няма толкова много и толкова добри пури, а ние имаме толкова много от тях, че винаги можем да си позволим да изхвърлим една кутия....”. И с тези думи той изхвърлил кутията пред впечатлените погледи на останалите.
Тогава американецът просто станал, отворил прозореца и изхвърлил адвоката през него....

Виж всички
Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване