Първа Българо-Американска Адвокатска Къща Колганов и Съдружници
ПРОДАЙ - ИНВЕСТИРАЙ - ЕМИГРИРАЙ

София-Варна- Ню Йорк, , ул. Цар Асен 16 ет.2 София, bulgarian.american.lawoffice@gmail.com
Начало
За контакти
Линкове
 
Друг сайт
English

К & А е международна правна фирма, която предлага специализиран комплекс от правни услуги основно за американски и български юридически и физически лица в България и ЕС.
В офисите на К & А зад граница работят български адвокати, които са запознати с международните правни стандарти и практики. Нашите адвокати говорят различни езици и ползват английски език толкова добре, колкото и останалите езици на региона – български и руски. Богатият ни правен и бизнес опит ни позволява да подберем и развием мрежа от адвокати и правни фирми във водещи бизнес центрове в България и Америка. Ние наблягаме на опита и уменията на екипите в нашите филиали, използвайки техните знания и контакти, като същевременно носим пълната отговорност за организирането, координирането и изпълнението на нашите проекти.

К & А е кантора, предлагаща пълно правно обслужване, което да задоволи всички нужди от правна помощ и защита на клиентите ни.
Ние предлагаме пълна гама правни услуги, простиращи се от защита на личните и бизнес интереси на клиентите ни до актуализирани доклади относно бизнес и имиграционни въпроси. Нашият компетентен екип от адвокати и сътрудници са винаги готови да ви предложат професионалните услуги, които заслужавате.

Офисите ни в България, София и Варна работят в сътрудничество с афилиираните в офиси САЩ: Ню Йорк и Лас Вегас. САЩ адвокатска фирма на Моландер & Съдружници с представлява западното крило на нашата фирма: "Колганов & Съдружници".Заедно двете крила формират Първа Българо Американска Адвокатска Къща на Колганов-Моландер & СъдружнициОфисите ни са разположени на възлови и удобни локации в Българиа и САЩ, за да са лесно достъпни до многобройните ни клиенти и същевременно да са в непосредствена близост до местните съдилища и държавни институции. Услугите, които се предлагат в тях подпомагат интеграцията на българските ни клиенти в САЩ и американските ни клиенти в България и се отнасят до трансгранични сделки, предполагащи съвместимост с българските и американските правни норми, като същевременно фокусът ни е насочен към бизнеса, корпоративния, търговски и рисковия капитал. Други задачи включват маркетинг и развиването на нови бизнес идеи, включително разискване и преговори на договорните условия със стратегически пратньори.

Правни услуги: спомагателни правни услуги за български и американски клиенти по правна защита, правителствени поръчки, наемане на работна ръка, право на интелектуалната собственост, имиграция, недвижими имоти; консултации на американски и български клиенти относно транзакции с рискови капитали, както и въпроси относно правото на ЕС и България.

Нашата международна адв.кантора предлага чрез фирмата Legal Shiled, Inc, допълнителна улсуга за Българските граждани на територяита на САЩ и Канада т.н. Legal Shield. Абонаментно-првано обслужване за физически и ю. лица. За повече информация посетете www.kolganov.biz за фирми www.gosmallbiz.com/plan
Последна дата на обновяване 25.5.2012 19039 посещения