Адвокат Ася Велчева, LL.M.
адвокатска кантора за българско и немско гражданско право

София, assiaveltcheva@lex.bg
Начало
адвокат ася велчева,ll.m.
адвокатска кантора BGANWALT
граждански права и задължения
търговско право
семейно право
договори
За контакти
Линкове
 
Друг сайт
English
Адвокат Ася Велчева разрешава случаи и представлява своите доверители по техни проблеми от сферата на гражданското право. Енергичната работа, прецизните решения по разнообразни казуси от търговското и семейното право с международен акцент правят адвокат Ася Велчева доверен адвокат на физически и юридически лица, установени в България, Германия, Австрия и Швейцария.

Кантората на адвокат Ася Велчева се намира в София, но тя представлява своите клиенти,съдебно и извънсъдебно според конкретния случай на територията на цялата страна.

Благоприятното разрешаване на проблеми с международно-правен характер и успешната реализация на разнообразните проекти на клиентите на кантората са резултат от индивидуалния подход към всеки отделен случай, прецизния анализ на ситуацията и избора на точната процедура и защита, регламентирани в националните и европейските нормативни актове; важен фактор при решаването на проблемите оказва придобития житейски и академичен опит на адвокат Ася Велчева при специализацията и по дружествено право в университета Оснабрюк - Германия.
---

!Важно съобщение: картината, която украсява сайта е дело на художника Росен Рашев-Рошпака !
Последна дата на обновяване 4.12.2018 11544 посещения