Адвокат Ася Велчева, LL.M.
адвокатска кантора за българско и немско гражданско право

Sofia - BG , advokat.de@outlook.de
Начало
адвокат ася велчева, ll.m.
адвокатска кантора - bganwalt- sofia -bg
граждански права и задължения
търговско право
семейно право
договори
За контакти
Линкове
 
Друг сайт
English
Адвокат Ася Велчева основава адвокатска кантора за българско и немско гражданско право в София през 2009 г., която нарича bganwalt.

Енергичната работа, прецизните решения по разнообразните казуси с международен акцент от сферата на търговското и семейното право правят адвокат Ася Велчева доверен адвокат на търговски дружества и физически лица, установени в България, Германия, Австрия и Швейцария.

Благоприятното разрешаване на проблеми с международно-правен характер и успешната реализация на разнообразните проекти на клиентите на адвокатска кантора bganwalt са резултат от индивидуалния подход към всеки отделен случай, прецизния анализ на ситуацията и избора на точната процедура и защита, регламентирани в националните и европейските нормативни актове;

Важен фактор в разрешаването на проблемите с международен характер е придобития от адвокат Ася Велчева по време на специализацията и по дружествено право в университета Оснабрюк - Германия академичен опит, както и дългогодишния и чуждестранен житейски и професинален опит.

N.B.! картината, която украсява сайта е дело на художника Росен Рашев-Рошпака !Последна дата на обновяване 8.10.2020 13313 посещения