начало
До средата на 2017 г. вече няма да дължим нищо на Русия за До средата на 2017 г. вече няма да дължим нищо на Русия за "Белене"

Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Мнениеот dezoxin » 06 Окт 2012, 21:44

Здравейте,
Моля Ви за съдействие по следния казус.
Преди две седмици закупих имот в регулацията на село. В имота има незконни селкостопански постройки. Хората, от които закупих имота владеят съседен имот ( земеделска земя). Сега се оказва, че отказват да ми прехвърлят партидите за ток и вода, които се намират в моя имот, регистрирани са на моя адрес, поради липсата на адрес на тяхната земеделска земя. Има ли какво да направя без тяхното съгласие?
dezoxin
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Окт 2012, 21:29

Re: Прехвърляне на партиди ВиК и ЕВН

Мнениеот TheOldMan » 06 Окт 2012, 22:48

Отивате с нотариалния акт в съответните служби и си прехвърляте партидите. Имота вече си е ваш, съгласие от предните собственици не е нужно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител
 
Мнения: 1546
Регистриран на: 08 Май 2008, 15:19


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], MSNbot Media и 1 госта


cron