начало
Съветът на Европа настоя за деполитизация на Висшия съдебен съвет Съветът на Европа настоя за деполитизация на Висшия съдебен съвет

Право на изплащане на болнични след неплатен отпуск

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Право на изплащане на болнични след неплатен отпуск

Мнениеот screening27 » 04 Окт 2011, 13:47

Искам да попитам дали имам право на изплащане на болнични след ползване на повече от седем месечен неплатен отпуск. Преместих се на работа в университет в чужбина, като в института, където работя, съм в неплатен отпуск. Поради здравословни проблеми ми се налага да прекратя договора си с чуждата организация и да се върна на работа в България. Но тъй като не съм добре здравословно, ще ми се наложи известно време да бъда в болнични. Искам да попитам имам ли право на изплащане на тези болнични и как да процедирам. При завръщането си в БГ ще прекратя веднага неплатения си отпуск. Благодаря Ви предварително!
screening27
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Окт 2011, 12:30

Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron