начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

Как да напиша жалба до полицията?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как да напиша жалба до полицията?

Мнениеот Ани » 04 Авг 2005, 12:44

Имаме построен малък магазин, който още не функционира. Две поредни вечери неизвестни лица чупят с камък витрините и днес реших да подам жалба до полицията. Как се прави това? /Обектът не е охраняван/
Ани
 

Мнениеот MS » 04 Авг 2005, 14:31

Не се изисква някакъв специален ред.Нека да е адресирана до началника на съответното РПУ, изложете фактическата обстановка,къде се намира магазина, кога е открит или ще се открие, кога и как е станало въпросното събитие, отправете молба за съдействие и за предприемане на необходимите мерки за установяване на извършителя. А ако знаете кой е , примерно съсед или конкурент - посочете го ,може да пуснете жалба и до районна прокуратура.
MS
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта


cron