начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

декларация по чл.33 от ЗС?

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Мария » 12 Май 2004, 11:25

Някой може ли да ми публикува една такава декларация,за отказ на съсобственика да изкупи другата част от имота, че никога не съм писал и не знам как да я оформя, Моля ?

Благодаря !!!!!!
Мария
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:13

Някой? ... моля?
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот boba » 12 Май 2004, 12:38

Оформяш я точно по текста на закона или отваряш "Ръководство по нотариални действия във връзка със собствеността" на Омарбалиев и преписваш. Не мога да си я намеря в момента в компютъра, иначе щях да ти я изпратя. Описваш точно и пълно имота!
boba
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:44

Mersi !!!!
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Emilya » 12 Май 2004, 12:46

В чл.33 Зс е предвидено продавача да представи декларация, че други съсобственици няма и че редовно поканените не са се отзовали. Тази декларация е предвидена от закона и неистинското й съдържание носи наказателна отговорност. Пример:
Emilya
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:49

primer?
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Emilya » 12 Май 2004, 12:55

ДЕКЛАРАЦИЯ
Подписаният ................................................................. от ..............................,ул.................................................., декларирам, че освен съсобственика ........... в имота в гр..........................., ул............................, №...., или парцел ..........., квартал .... и т.н. 8 точно описване на имота/ други съсобственици няма. На отправената покана до съсобственика ми / съсобствениците ми/ същият не се отзова в дадения му /им/ срок да изкупи продаваемата от мен ........ идеална част от гореописания имот, при условията, посочени в нотариална покана №.......... от ......... год. ДЕКЛАРАТОР.
А ето и образец на Декларация на съсобственик, който отказва:ДЕКЛАРАЦИЯ
Подписаният ................................................. от гр........................, ул..........................,№....... заявявам, че се отказвам да купя предложеният ми имот - ......... идеална част от .................................................................../ описва се подробно имота/, собственост на ....................................................................................Същият може да продаде своята идеална част на когото пожеале и при каквито условия намери за добре.
Тази декларация давам на основание чл.33 от ЗС.
Декларатор:
Emilya
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 14:32

Mnogo mersi !!!!!
де 2
 


Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта


cron