начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Живях с момиче без брак.Имаме момиченце ...

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Живях с момиче без брак.Имаме момиченце ...

Мнениеот father_of_the_sun » 20 Дек 2011, 18:51

Живях с момиче без брак.Имаме момиченце на 1.3 месеца.Наскоро поради неразбирателство и от двете страни решихме да се разделим(вече 2 месеца).Поддържаме връзка по телефони и се виждаме когато можем заради детето,което е при майката естествено.Разбрахме се да не се съдим за издръжки и права над детето и аз да се грижа за малката както трябва като един баща.Така и направих.Каквото ми се кажеше аз го купувах и не съм жалил и лев за дъщеря си(памперси,храни,дрехи,играчки и пр.)И изведнъж искова молба за издръжка на детето.Съгласен съм и на този вариант,макар да си мисля че така единствено ощетено ще е детето.ПРОБЛЕМА ми е друг:познавам майката много добре заедно сме 8 години в момента живее на квартира с майка си и двете са за момента безработни,трябва да плащат сметки,пари за храна,дрехи и пр. и парите за издръжка за малката ще отидат там.ИСКАМ съвет как да постъпя,какво мога да направя да съм сигурен,че парите се дават за нуждите на малката,а не за наем на квартира,а дъщеря ми да яде филия с масло и сол?

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
father_of_the_sun
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Дек 2011, 17:57

Re: Живях с момиче без брак.Имаме момиченце ...

Мнениеот nk7702n » 20 Дек 2011, 21:39

father_of_the_sun написа:Живях с момиче без брак.Имаме момиченце на 1.3 месеца.Наскоро поради неразбирателство и от двете страни решихме да се разделим(вече 2 месеца).Поддържаме връзка по телефони и се виждаме когато можем заради детето,което е при майката естествено.Разбрахме се да не се съдим за издръжки и права над детето и аз да се грижа за малката както трябва като един баща.Така и направих.Каквото ми се кажеше аз го купувах и не съм жалил и лев за дъщеря си(памперси,храни,дрехи,играчки и пр.)И изведнъж искова молба за издръжка на детето.Съгласен съм и на този вариант,макар да си мисля че така единствено ощетено ще е детето.ПРОБЛЕМА ми е друг:познавам майката много добре заедно сме 8 години в момента живее на квартира с майка си и двете са за момента безработни,трябва да плащат сметки,пари за храна,дрехи и пр. и парите за издръжка за малката ще отидат там.ИСКАМ съвет как да постъпя,какво мога да направя да съм сигурен,че парите се дават за нуждите на малката,а не за наем на квартира,а дъщеря ми да яде филия с масло и сол?
Няма как да контролирате какво и по колко купуват на детето, щом живеете отделно.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
nk7702n
Старши потребител
 
Мнения: 6454
Регистриран на: 01 Юли 2010, 11:02

Re: Живях с момиче без брак.Имаме момиченце ...

Мнениеот gandalf_bg » 21 Дек 2011, 17:40

По документи какъв ти е дохода?
...филия с масло и сол...ееех, ако маслото е хубаво като едновремешното ...давай я насам :wink:
gandalf_bg
Младши потребител
 
Мнения: 85
Регистриран на: 13 Фев 2008, 20:17


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта


cron