начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

права на бабата и дядото

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мнениеот ivanovna » 25 Мар 2008, 12:19

...Но пък явно са гледали много фантастика. :lol: :lol: :lol:
Иначе в семейното право проблемите са доста "лични". :lol: :lol: :lol:
ivanovna
Младши потребител
 
Мнения: 88
Регистриран на: 22 Яну 2008, 13:59

Мнениеот katerinakuch » 25 Мар 2008, 12:51

nnez1 написа:бабата и дядото го правят от "обич" към сина си. за 3,5 год. не са се обадили нито веднъж. по едно време пусках детето през лятото,за да поддържа контакт с тях.Бащата и дядото пускаха пръскачката върху детето и се забавляваха как се стряска. тогава детето беше на 1.5 год. или друг пример - на 1 март миналата год.пуснах детето да им занесе мартенички, и като се върна ми каза че ще си има там по-добра майка от мен, защото ще му купува шоколади.от тогава не съм го пускала.


Ако нещата наистина изглеждат така, както ги описвате и ако родителските права върху детето принадлежат на Вас, то Ви съветвам в никакъв случай да не позволявате детето /поне докато не е навършило 18 години/ да се среща с баща си, дядо си и баба си във Ваше отсъствие. Задължително претендирайте да присъствате лично при осъществяване на тези контакти и срещи.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1162
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27

Предишна

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта


cron