навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 
rss

Конфискуваха 350 килограма марихуана край Петрич

Източник: DarikNews.bg,снимка: МВР, архив 24.08.2011 0 - A +

Полицаи от Петрич конфискуваха общо 350 килограма канабис, при поредна операция по противодействие на производството и разпространението на наркотичното растение в региона.

Вчера на територията на Районно полицейско управление - Петрич са извършени проверки в земеделски земи, горски фонд и дворни места.

В хода на операцията в землището на село Дреново, в нива стопанисвана от 71-годишен мъж с инициали С.Т., между овощни дървета са открити 58 зелени растения канабис, като обема на общата зелена маса канабис иззета от имота е 208 килограма.

При проверка в Държавния горски фонд, в землището на село Яково проверяващите полицаи са открили 72 корена от наркотичното растение засадени в обезлесен участък. Конфискуваното количество канабис е с тегло 135 кг., като са предприети мерки по установяване лицето, засадило наркотичното растение.

В дере в землището на село Дреново проверяващите полицаи са открили още 25 корена канабис, засадени сред дървета. Иззетото количество от наркотичното растение възлиза на 5,3 кг.

Конфискуваните от нивите наркотични растения са унищожени в присъствието на комисия. По всички случаи са образувани полицейски дознания и е сезирана прокуратурата.

за 49%  против 51%  211 гласували


rss
Конкурс19.04.2015
Конкурс за нотариуси
Виж всички

rss
Посети форумаrss

Адвокат решил за първи път в живота си да отиде в данъчното и да декларира доходите си. Започнал да разпитва приятелите си, как да се облече.
Един му казал:
- Облечи се като скитник, може да мине номерът и да платиш по-малко данъци!
Друг пък го съветва:
- Защо като скитник? По-добре се облечи изискано. Нека мислят, че си авторитетен човек. Може да се уплашат и да ти вземат по-малко...
Накрая адвокатът пита жена си.
Жената:
- Слушай сега, какво ще ти кажа. Когато щяхме да се женим, майка ми ме съветваше да се облека с дълга рокля. Ти пък искаше да съм с къса рокля с цепка...
- Не мога да разбера, защо ми разказваш всичко това!?
- Затова защото, с каквото и да си облечен - все едно накрая ще те прекарат...

Виж всички
Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване